2011. július 27., szerda

Dell mini Inspiron 9 Szuper állapotban! - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

A gép fő jellemzője a 8, 9 hüvelykes kijelző és az 1, 6 gigahertzes Intel Atom processzor.  
A Mini Inspiron 1024 megabájt rendszermemóriával rendelkezika 8G félvezető alapú háttértárolóval. A gép súlya 1KG, melybe a 4 cellás akkumulátor is benne foglaltatik.
Az 1024x600 pixel felbontású kijelző természetesen LED-es háttérvilágítású, a képernyőn látható információk megjelenítéséről az Intel jó öreg 950GMA grafikus megoldása gondoskodik. A Dell Mini Inspironja egyéb paramétereiben jól felszereltnek mondható, minden benne van, amit a kategória megkíván. 3 USB port, vezeték nélküli hálózati kártya, Ethernet LAN, kártyaolvasó, VGA kimenet, sztereo hangszóró és 1, 3  megapixeles webkamera és beépített bluetooth. Jelenleg  Microsoft Windows XP Home operásiós rendszer van rajta. A gép maga hibátlanu működik, a teteje karcos de ez természetesen nem befolyásolja a működését. Az akksi kb. 2-3 órát bír egy töltéssel. A gép beépített 3g modemmel is rendelkezik amivel Vodafonos internetkártya használható! Adom hozzá a tápkábelt és a gyári dobozát ill. leírását is!
Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, igyekszem válaszolni rá minnél hamarabb de ha technikai jellegű kérdésed van akkor javaslom a Google keresőjét ott sokkal több információt megtalálsz a gépről.
A felrakott kép nem a meghírdetett terméket ábrázolja de ugyanarról a termékről van szó de az enyémnek karcos a teteje!
CSERE ÉRDEKELHET de csakis műszaki termékekre!



Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 12:11
. Dell mini Inspiron 9 Szuper állapotban! - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése