2011. december 29., csütörtök

HP nyomtato - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Keveset használt HP Deskjet 3920 nyomtató eladó festék patron nélkül.
(21 és 22 számú patron kell hozzá)
Ez a kompakt, kedvező árú nyomtató könnyen beállítható és használható, és akár 14 fekete-fehér, illetve 10 színes oldalt nyomtat percenként. Nyomtathat vele bármit, a lézerminőségű dokumentumoktól a 10 x 15 cm-es vagy akár A4-es méretű fényképekig.
A készülék beállítása pillanatok alatt elvégezhető a felhasználóbarát szoftverrel és az USB csatlakozással. Takarítson meg tintát és pénzt a nem kívánt feladatokat leállíthatja a képernyőn megjelenő nyomtatástörlő gombbal. Használja ki tökéletesen a rendelkezésre álló helyet kompakt felépítés és 80 lapos felhajtható tálca.
Nyomtasson lézerminőségű szöveget vagy valósághű színeket professzionális kivitelben, különféle típusú és méretű papírokra 10 x 15 cm-es mérettől akár A4-es méretig. Készítsen kivételesen fakulásálló fényképeket és dokumentumokat HP papírok és tinták felhasználásával.
Percenként akár 14 fekete-fehér vagy 10 színes oldal nyomtatása. Optimális eredmények érhetők el a HP tintapatronokkal és HP papírokkal, amelyeket az Ön nyomtatójához terveztek.
A HP Deskjet 3920 színes tinta sugaras nyomtatósorozat elsősorban azon otthoni felhasználók számára készült, akiknek egy olyan kedvező árú, könnyen használható nyomtatóra van szükségük, amely az e-mailektől és iskolai/egyetemi projektektől a weblapokig és színes fényképekig bármit képes kinyomtatni.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 11:18
. HP nyomtato - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése