2011. szeptember 24., szombat

STAR WARS - MEDIASCENE óriásmagazin 1978 !!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


A STAR WARS  - a neves MEDIASCENE magazin 1978-es száma, star wars címlappal, makulátléan állapotban, mintha ma vetted volna. A magazin 2 egymásba csúsztatott magazinból áll, kb A3-as méretű óriáslapokkal!!! A magazin a legismertebb popkultúrális szaklap volt a 70-es 80-as években.
címlapon a star wars, belül pedig 2 oldalas cikkben faggatják lucast a SW jövőjéről. EZ A MAGAZIN VOLT AZ ALAPJA ANNAK A MAI NAPIG ÉLŐ HÍRNEK, HOGY A TELJES SOROZAT 4 TRILÓGIÁBÓL ÁLL, TEHÁT ÖSSZESEN 12 RÉSZBŐL, UGYANIS LUCAS ITT MÉG EZT NYILATKOZZA!!!!! !
A magazin közel 12 hatalmas oldalon keresztül foglalkozik Ralph McQuarrie (a STAR WARS vizualitáaának megteremtője) munkásságával, akinek a STAR WARS grafikái mellett további lélegzetelállító SF festményeket és grafikákat közölnek a BATTLESTAR GALACTICA-ból, és pl a HARMADIK TÍPÚSÚ TALÁLKOZÁSOKBÓL, emellett pedig egy soha el nem készült filmtervhez készült vázlatokat, festményeket.  hatalmas Harmadik típusú UFO poszter - máshol ezeket az anyagokat nem találod meg.
Gyönyörű példény, makulátlan gyűjtői állapotban!!!!
-- KATTINTS IDE, ÉS NÉZZ KÖRÜL A DOLGAIM KÖZÖTT ->



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 00:40
. STAR WARS - MEDIASCENE óriásmagazin 1978 !!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése