2011. június 25., szombat

Télálló kínai kender pálma - Jelenlegi ára: 500 Ft

Télálló kínai kenderpálma facsemete, 6-7 leveles, 40-50 cm-es, 3 éves növények.
Gyorsan növekedő, fagytűrő, csodálatos dísze lehet kertünknek télen, nyáron.
Növény leírása:
Ez a télálló pálma kb. -16 C°-ig fagyálló. A télállóság határa persze relatív, értékét meghatározhatja, a növény mérete, kora, a talaj szerkezete és annak víztartalma, betonos, köves járdák, utak közelsége, stb. A növény ültetésénél fontos az ideális hely kiválasztása, pl: a jó vízáteresztésű talaj, déli-délnyugati szélvédett hely, napsütötte házfal elé ültetés, jó hely lehet egy déli napos dűlő vagy domboldal. Ha megtaláltuk a megfelelő helyet, növényünket az első 3-5 évben - a teljes gyökeresedés kialakulásáig - fokozottan védeni kell a kisebb v. közepes fagyok ellen is. Ez elsősorban a gyökérzóna és a tenyészcsúcs v. szívrügy védelméből áll. A pálma töve körüli területet (1, 5-2 m), vastagon (20-25 cm ) terítsük le múlcsal.
Az utolsó képen látható csemetét postázzuk!
Kérem, csak abban az esetben licitáljon, ha a leütéstől számított 5 napon belül az adás-vételt le tudjuk bonyolítani. Ha nem a személyes átvétel mellett dönt és utalja az összeget, akkor a leütéstől számítva, 5 napon belül érkezzen meg a pénz a számlára.
Sajnos a negatív tapasztalatok miatt, nem tudom elfogadni a betegséget, utazást stb. kifogásokat. ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra feltöltöm a terméket.
Köszönöm szíves megértését!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 22:23
. Télálló kínai kender pálma - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése